Angela uit Denhaag voor Thuisontvangst, Intiem, Beffen, Massage

Dit lekkere hete lichtgetinte halfbloedje van 26, neemt jou graag mee op een spannende uitdagende date. Ik ben een spontane goedlachse, verzorgde en knappe meid, met echte natuurlijke D-cup borsten. What you see is what you get! MIJN FOTO`S ZIJN ECHT! Dus heb je zin in echte geile sex en in een sappig, heet latina poesje? Twijfel dan niet en bel me direct! Ik ontvang je in een zelfstandig appartement, discreet, hygiënisch en met GRATIS PARKEREN!
Ik hanteer een tarief van 85 voor een spannend half uurtje en 130 voor een vol uur

Bel me voor meer info

Kusjes Angela

Details

Zoek een date in: Hilvarenbeek, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op