Amber uit rotterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Biseksueel en In mond klaarkomen

  • Homepage
  • >
  • Noord-Brabant
  • >
  • Amber uit rotterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Biseksueel en In mond klaarkomen

Hallo geile heren
Ik ben Amber een 22 jarige HBO studente die via deze weg wat probeert bij te verdienen. Ik ben 1.73 lang, heb een normaal postuur met heerlijke stevige cup b borsten.
Ik doe aan pijp- en trekdates, dit is bij mij thuis op mijn kamer. Uiteraard ga ik topless voor je waarna Ik je heerlijk pijp met of zonder condoom, je warme zaad mag je lekker over mijn gezicht of tieten spuiten. Klaarkomen in mijn mondje is ook mogelijk, dit tegen meerprijs. Maar ik slik niet. GEEN INTIEM mogelijk!.
Dus wil je je even lekker laten verwennen door een geil studentje van 22, neem dan gerust contact op. Mijn warme pijpbekkie wacht op jou! Xx

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Someren  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: HBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op