Alysia A Pure Natural Beauty

Hallo..ik ben een charmante jongedame van 32 lentes met een zuiderse look lange haren en een mooi snoetje, k heb een streelzachte lichtgebruinde huid, 1.72m, ben intiem geschoren (niet kaal)…n..men grootste troeflekkere ronde billen. Fijne lingerie en sexy outfit omhult men vrouwelijk lichaam, ook lakkledij is mogelijk. Erotiek, sensualiteit en verleiding is als vuur voor me.. ik hou ervan dat we beiden genieten van lekker intiem samenzijn…kortom..ik ben een warm lief passioneel dametje die zeker de tijd voor je neemt! Een afspraakje kan bij jouw thuis of op hotel, indien je niet kan ontvangen ken ik voldoende discrete hotels. Overnachting en dinnerdates behoort ook tot de mogelijkheid.
U kan mij alle dagen telefonisch contacteren vanaf 11.30u tot 22.00u, ook in het weekend, geen SMS of priv nummers aub.. Verplaatsen doe ik enkel in Belgi. O [Gelieve mail te sturen ] Kxxsses ALYSIA

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Udenhout  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op