Alleen is ook maar alleen

Nou, daar sta ik dan, met mijn hoofd op internet, hihi. Tis dat een vriendin het me aan heeft geraden, en ook dat ik een stuk over dating las op internet.
Maar ja, om dan ook daadwerkelijk een stuk te schrijven over jezelf is dan het tweede natuurlijk…

Ik ga het proberen…

Ik ben Becky, spontaan, vol zelfvertrouwen, verantwoordelijk (lijkt wel een reclameboodschap dit hihi), ik haal het positieve uit mijn leven. Ik reis ontzettend veel voor mijn werk, en ben soms ook wat langer in het buitenland, ik werk namelijk gedeeltelijk op een reisbureau, en gedeeltelijk als hostess in het buitenland. Ik heb geen vaste standplaats, maar vaak is het wel een plekje lekker in de zon.

Lekker leventje dus, ook best gezellig met mijn zoon, alleen zit hij steeds minder op zijn momenten met zijn moeder te wachten, maar ja, dat krijg je natuurlijk met pubers….

Verder heb ik een leuke hond, waar ik het ook best goed mee kan vinden, vooral heerlijk om een lange wandeling te maken over het strand.

Maar ik mis iets in mijn leven…. wat dat nou is, tja, dat weet ik niet precies. Ik mis een maatje, iemand naast me in mijn leven, iemand waar ik het leuk mee kan hebben….. En natuurlijk mis ik passie en spanning! Ben jij die persoon? Stuur me dan eens een berichtje.

Details

Zoek een date in: Bunde, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op