Alizee, 22j studente wil graag lieve mannen verwennen.

Hallo Heren, mijn naam is Alizee, een 22j studente met frisse en verzorgde looks.
In het leven ben ik altijd op zoek geweest naar spanning en avontuur en
daarom waag ik mij in deze wondere wereld van sex. Ik ontvang jou dan ook graag enkele
uurtjes per week in mijn leuke kamer voor het pure gfe entertainment.
Ik werk wel enkel op afspraak want ik ben niet constant beschikbaar. Wil je
mij graag ontmoeten dan stuur je mij gewoon een smsje voor verdere info.
Dikke kussen en lieve likjes,
jouw Alizee.

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Obdam  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op