Aantrekkelijke XL Neger

Ik ben Michael, een aantrekkelijke en grootgeschapen neger van 23 jaar en ik woon in Maastricht. Ik heb bruine ogen, zwarte haren, ik ben 1.75m lang en ik weeg 75 kg. Ik ben aantrekkelijke, gespierd, grootgeschapen en erg geduldig en lief. Ik vind het heerlijk om jou te verwennen totdat je het uitkreund van genot. Lijkt je het wat om eens heerlijk verwend te worden door een aantrekkelijke neger, dan ben je bij mij aan het goede adres. Bij mij is ALLES bespreekbaar. Alvast een geile kus, Michael [Gelieve mail te sturen ]

Details

Zoek een date in: Nieuwe-Niedorp, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op