A Pure Natural Beauty

Hallo..ik ben een charmante jongedame van 33 lentes met een zuiderse look lange haren en een mooi snoetje, k heb een streelzachte lichtgebruinde huid, 1.72m, ben intiem geschoren (niet kaal) lekkere ronde billen n stevige naturelle borsten. Fijne lingerie en sexy outfit omhult men vrouwelijk lichaam, ook lakkledij is mogelijk. Erotiek, sensualiteit en verleiding is als vuur voor me.. ik hou ervan dat we beiden genieten van lekker intiem samenzijn.kortom..ik ben een warm lief passioneel dametje die zeker de tijd voor je neemt! Een afspraakje kan bij jouw thuis of op hotel, indien je niet kan ontvangen ken ik voldoende discrete hotels. Overnachting parenclubs en dinnerdates behoort ook tot de mogelijkheid.
U kan mij alle dagen telefonisch contacteren op van 11.30u tot 21.30u, ook in het weekend, geen sms of priv nummers aub.. Verplaatsen doe ik enkel in Belgi.

Kxxsses Alysia

Details

Zoek een date in: Gelderland, Neede  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op