34 jarige milf

Ik kan niet tegen mensen die alleen naar het uiterlijk kijken. Innerlijk is net zo belangrijk mij is altijd geleerd dat daar de schoonheid zit en niet te zien is aan het uiterlijk van iemand,ik vindt dat ik er best goed en verzorgd uitzie ik ben een wilde vrouw van 34 jaar oud ik heet anita en ik ben een halfbloedje mijn vader is een nederlandse man en ik heb een russiche moeder ik ben altijd in nederland opgegroeid zoals de normen en waarden ook in het land dus ben helemaal aangepast en ingeburgerd zoals het hoort vindt ik,ik kom alleen in rusland 1 keer per jaar om mijn oma en andere familieleden te bezoeken ik zou nooit geen russiche man willen hebben daarom ben ik nu zoekend naar een leuke gezellige spontane hollandse kerel meld jij je bij mij als je denkt geschikt te zijn voor mij ik woon overigens in oudesluis dat is bij denhelder in de buurtveel liefs anita

Details

Zoek een date in: Groningen, Uithuizermeeden  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op