33-jarige klassedame zoekt heren voor afspraakjes.

  • Homepage
  • >
  • Muiden
  • >
  • 33-jarige klassedame zoekt heren voor afspraakjes.

Hallo heren,
Nood om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur of drukte? Tegelijk misschien wat voorbehoud nav een eerdere, wat minder geslaagde ervaring? Dan ben ik er graag voor jou. Ik kijk uit naar een spannende saunadate, een stiekem hotelbezoek of een afspraakje bij jou thuis. Ook overnachten is mogelijk.

Een klassecontact met respect van weerskanten en 100% veilig staan daarbij voor mij voorop. Geen pzc, ook niet tegen een meerprijs.

Ben je een echte gentleman en zoek je een ongeforceerde gfe-experience, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben geen professioneel en ben dus beperkt beschikbaar.

Ik ben een aantrekkelijke klassedame, lang bruin haar, blauwe ogen, verzorg mezelf goed.

Spreekt mijn profiel je aan, stuur dan gerust een mailtje voor meer info. Ik verneem dan ook graag iets meer over jou, je leeftijd, wat je van een afspraakje verwacht enz.

Afspreken lukt voor mij op weekdagen vanaf 19u. Van vrijdagavond tot zondag onbeperkt.

Xjes

Details

Zoek een date in: Muiden, Noord-Holland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op