22 jarige studente zoekt enkele vaste dates

Hey mannen,
ik ben Yasmine, een 22 jarige studente die reeds alleen woont en op zoek is naar een aangename bijverdienste. Ik heb lang bruin haar, lichtblauwe ogen en een mooi gebruind, normaal gebouwd lichaam.
Ik hou van zachtaardige lieve mannen waarbij ik me op mijn gemak kan voelen.

Ik ben op zoek naar enkele vaste contacten tussen 20-35 jaar, verzorgde mannen met stijl. Ik hou van warme dates vol genegenheid, en als het echt klikt kan ik wel eens erg stout worden. Voor 1 uur: 200, voor 2 uur: 300.

Stuur mij een mailtje met een beschrijving van jezelf en wie weet kunnen we elkaar wat beter leren kennen.

Details

Zoek een date in: Limburg, Overhoven  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op