21 en nooit een vriendje gehad

Mijn naam is ellen. Ik ben 21 jaar en ik woon momenteel op kamers in leiden, waar ik ook studeer. Ik heb eigenlijk nog nooit een vriendje gehad. Hierdoor durf ik ook heel slecht een jongen of een man aan te spreken die mij wel leuk lijkt. Want tegenwoordig lijkt het zo weinig voor te komen dat iemand een laatbloeier is. Alleen heb ik ook bepaalde behoeften en hoop zo een betrouwbare jongen/man te treffen met geduld die er samen een leuke tijd van wil maken en mij verschillende nieuwe dingen wil laten ervaren.LiefsEllen

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Uithoorn  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op