15 aug hou ik een gang-bang kom je ook…

Hallo dan, ik wel weer eens zin in een verzetje daarom houd ik vrijdagavond een geile gang-bang bij mij thuis, uiteraard is mijn partner ook aanwezig,en zal ook de foon opnemen als je informatie wil..wil je meedoen geef je dan gauw op voor deze geile avond…hij gaat alleen door als er minimaal 4 man meedoen en een maximum van 8 tot 10 man,,je kan mailen en je opgeven vermeld wel even je tel.nummer..voor check want fakers zijn er al genoeg van ook kan je even bellen voor info wel met nummermelder…(ps..de gb word niet gehouden in almelo)
0622055965

Details

Zoek een date in: Halen, Limburg-BE  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op