1 keer per maand is niet genoeg

Hoi Ik ben Elsa uit hoofddorp en houd het simpel.Ben een jonge meid van 20 en zou graag een wat willen veranderen van spijs zeg maar.
Ok heb een vriend maar die woont in belgie en zie ik eens per maand.
Dus ja mis het een en ander en wat niet weet wat niet deert toch??
Ik verlang naar meer, en zeker meer dan een keer per maand.
Ik woon op kamers ga graag uit en houd van spanning in het leven dus.
Nou ja als jij me die kan geven dan hoor ik het wel toch??
Hoor gauw van je om een date met je te maken

Kus van Elsa

Details

Zoek een date in: Koudekerke, Zeeland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op